1000 Genç Avukat, Çanakkale’de Sorunlarını Anlatacak!

27 Ekim 2015

7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Çanakkale Barosu’nun ev sahipliği ve Türkiye Barolar Birliğiyle birlikte düzenlenecek Türkiye V. Genç Avukatlar Kurultay çalışmaları, Çanakkale Barosu Gençlik Meclisince organize edilen “Hazırlık Çalıştayı” ile başladı.

Çanakkale Truva Otelinde gerçekleşen çalıştaya; Amasya, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, İzmir, Kocaeli, Muğla ve Trabzon barolarının temsilcileri katıldı.

Çalıştay, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Şarlan konuşmasında; Genç Avukatların meslekle ilgili sorunlarını tespit ederek, sorunların çözümüne ve “V. Genç Avukatlar Kurultayı”nın daha verimli olmasına ilişkin düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Çanakkale de gerçekleşecek V. Genç Avukatlar Kurultayı’nın nasıl daha verimli ve etkili yapılabileceği konusunda, baro temsilcilerinin görüş ve önerilerinin alındığı hazırlık çalıştayı tüm gün sürdü.

Çalıştay sonrası değerlendirme de bulunan Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, “Tek amacımız 7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Çanakkale de gerçekleşecek V. Genç Avukatlar Kurultayı’nın Çanakkale Barosu, Çanakkale ve mesleğimize yakışır bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak” olduğunu söyledi.

Başkan Av. Bülent Şarlan, değerlendirmesinin devamında bu kurultayda genç meslektaşların sorunlarının çözümü konularında ilerleme kaydedeceklerini ve Kurultay da belirlenecek sorunların çözüm yollarının takipçisi olacaklarını, bu Kurultayın Çanakkale için de çok önemli olduğunu, Türkiye’nin her ilinden yaklaşık 1000 Avukatın Çanakkale’ye gelmesinin beklendiğini, bu sayının da Çanakkale açısında önemli bir sayı olduğunu belirtti.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir