!f² Filmleri Çanakkale’de İzleyiciyle Buluştu

24 Şubat 2014

!f2 için seçilen beş film, !f İstanbul’un son üç günü olan 21-22-23 Şubat 2014 tarihlerinde, İstanbul ile aynı zamanda Çanakkale’de Mahal Sanat’ta gösterime sunuldu.

2014’te Festivalin Ruhu 30 Şehirde ve 36 farklı noktada Yaşandı!
Ece Ayhan Sivil Girişimi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen !f2 Film Festivali’ne katılımın yoğun olduğunu belirten etkinlik koordinatörü Erdinç Alnıak, “!f2, bir festival tarafından dünyada ilk kez gerçekleştirilen ‘alternatif dağıtım ve paylaşım’ projesi. Bu yıl beşinci kez düzenlendi. Çanakkale’de bu sene yaklaşık 350 kişinin katıldığı !f2 film gösterimlerine her geçen yıl ilgi artıyor. 30 kentte ve 36 farklı noktada eş zamanlı olarak düzenlenen bu etkinlikte sinemaseverlerle birlikte heyecanımızı paylaştığımız keyifli bir haftasonu geçirdik. Emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız filmler festivali !f İstanbul’un “!f2: İstanbul’dan Canlı” projesi kapsamında Honey / Bal, Dancing Alone / Tek Başına Dans, Everyday Rebellion / Her Gün İsyan, Bad Hair / Kıvırcık Saç ve Gabrielle isimli beş filmden oluşan bir seçki izleyicilerle buluştu. !f2 filmleri beşinci senesinde, İstanbul’daki izleyicilerle aynı anda 30 kentte ve 36 noktada izleyicilere ulaştı.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir