2011 Çanakkale Resim Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

02 Mart 2011

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Avustralya Konsolosluğu’nun ortak bir projesi olan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Işık Üniversitesi destekleri ile yol alan ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2011 Çanakkale Resim Yarışması başvuruları tüm hızı ile sürüyor.

Konusu Çanakkale Savaşı kahramanlarının şahsında gerçekleşen ve sürekli barış ve evrensel özgürlüğün temeli olarak tüm insanlığa miras bırakılan sadakat, saygı, vatan sevgisi, cesaret ve arkadaşlık değerleri olan Çanakkale Resim Yarışması?nın benzeri bir yarışma da Gelibolu Resim Yarışması adı ile Avustralya’da da gerçekleştiriliyor. Çanakkale Savaşları?nın 100. Yıldönümü olan 2015 yılında gerçekleştirilecek son Çanakkale Resim Yarışması ile projenin tamamlanmasından sonra, 10 yıl boyunca Türkiye, Avustralya ve Yeni Zelanda?da düzenlenen yarışmalardan birincilik ödülünü alan toplam 20 resim, Türkiye, Avustralya, ve Yeni Zellanda?da açılacak çeşitli etkinlikler ile sergilenecek.

Çanakkale Resim Yarışması Komitesi adına bir açıklama yapan Komite Sekreteri Özge Büyük “Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılım koşullarının ?www.gelibolumemorial.com? ve www.gelibolumemorial.net İnternet adreslerinde duyurulduğu yarışmamızda tüm sanatçılarımızı aramızda görmek bizlere mutluluk ve onur verecek. 24 Nisan 2011 tarihinde büyük bir ödül töreni ile yeni kazananlarını belirleyerek kamuoyuna duyurdulacağı yarışmaya katılmak için öncelikli olarak yapılması gereken internet sitemizde bulunan önkayıt formunu doldurup “cap_secretary@hotmail.com” adresine, eser fotoğrafı ile birlikte en geç 18 Mart 2011 tarihinde gönderilmesi. Yarışmanın birincilik ödülü ise 12.000 TL olarak belirlendi” dedi.

İHA

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir