2012-2013 Sezonu İlk Yarı Değerlendirme Toplantısının Birincisi Yapıldı

13 Ocak 2013

2012-2013 sezonu ilk yarı değerlendirme toplantısının birincisi İl Hakem Kurulu ve Gözlemcileri ile birlikte Amatör Spor Kulüpleri Toplantı salonunda yapıldı.

10 Ocak 2013 Perşembe günü saat 19:00’da gerçekleştirilen toplantıda, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil tarafından Çanakkale ili Gözlemcilerine Amatör Lig?lerde oynanan müsabakalardaki gözlemci raporlarında birlikteliğin sağlanması amacıyla, stadlarda yasak maddelerin bulundurulması, satılması ve atılması, stadyumlara verilen hasarlar, kötü ve çirkin tezahürat, futbol disiplin talimatı uygulamaları, seyirci olayları, sahaya ve oyun alanına müdahaleler, patlayıcı ve yanıcı maddeler hakkında bilgiler verildi, slayt uygulamasıyla ve örnekleriyle anlatıldı ve aktarıldı. Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Toplantıya ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil, ASKF Genel Sekreteri Hasan Gök, Futbol İl Temsilcisi İl Hayrettin Acar, Futbol İl Temsilci Yardımcısı Serkan Yurdabak, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Uğur Söylemez, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık, Futbol İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Tahsin Uçkaç ve İl Gözlemcileri katıldı.

Filtreler:
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir