2015-2019 Stratejik Plan Çalışmaları Paydaş Toplantıları Başladı

10 Haziran 2014

Çanakkale Belediyesi’nin 2015-2019 Stratejik Plan Hazırlık Çalışmalarının ilk paydaş toplantısı Kent Konseyi Çevre Meclisi ile başlıyor. Toplantı dün (9 Haziran) Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

2015-2019 yıllarını kapsayan beş yıllık süreçte, belediye çalışmalarının yönlendirileceği, kentin gelişim ekseninin tanımlanacağı hedef ve öncelikler ile faaliyet ve projelere ilişkin paydaşların görüş, öneri ve fikirleri alınacak. Kent Konseyi Meclisleri ile başlayacak paydaş toplantıları, Mahalleler, sivil toplum örgütleri, sendikalar, meslek odaları, üniversite ve öncelikli alan sektör temscilcileri ile yapılacak çalışmalarla devam edecek.

Odak grup toplantıları kapsamında ilk olarak Kent Konseyi Çevre Meclisi ile gerçekleştirilecek çalışma kapsamında belediye ekseninde kentin çevre politikaları ele alınacak. Toplantı ile birlikte paydaşların çevre yönetimi ve buna bağlı çalışma, faaliyet ve projeler kapsamındaki görüş ve önerileri alınacak.

Toplantılar, 10 Haziran’da Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 11 Haziran’da Mahalle Meclisi Yürütme Kurulları, 12 Haziran’da Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve 13 Haziran’da Kent Konseyi Gençlik Meclisi katılımcıları ile devam edecek.

[canakkale.bel.tr]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir