2015/2019 Stratejik Planı Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nde Görüşüldü

14 Haziran 2014

2015/2019 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları kapsamında devam eden dış paydaş toplantıları kapsamında son olarak Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile bir araya gelindi.

Kentlilere, yönetimde söz sahibi olma fırsatı sunan Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları kapsamında öncesinde Çevre Meclisi, Engelliler Meclisi ve Mahalle Meclisleri ile gerçekleştirilen toplantılar Çocuk Meclisi ile devam etti.

12 Haziran Perşembe günü Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Çocuk Meclisi üyelerine, stratejik plan hakkında bilgiler verildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi’nden Doç. Dr. Ekrem Tufan kolaylaştırıcılığında gerçekleşen toplantıda çocukların kent yaşamından ve yönetiminden beklentileri, sosyal, kültürel ve eğitsel alandaki ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kent Konseyi bünyesindeki meclislerle gerçekleştirilen dış paydaş toplantılarının ilk etabının sonuncusu ise, 13 Haziran tarihinde Gençlik Meclisi katılımcıları ile gerçekleştirilecek.

[canakkale.bel.tr]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir