Çanakkale İçinde

3 Yıldır Yürüyeceği Günü Bekliyor

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik zedelenmesi sebebiyle yatağa bağlı kalan emekli itfaiye eri yürüyeceği günü bekliyor.

Yazıcızade Mahallesindeki evinde 3 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan Recai Uzgür (55) 3 yıl önce kendisine ait motısikleti ile geçirdiği kaza sonucu omurilik zedelenmesi tanısıyla İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde ameliyat olduğunu belirterek, “Ameliyattan sonra doktorlar göreceğim fizik tedavisinden sonra yürümeye başlayacağımı söylediler. Çanakkale Devlet Hastanesi’nde gördüğüm 21 günlük fizik tedavisinden sonra yürüyebileceğimi düşünürken malesef bu olmadı. Bu hastalığım ile uğraşırken bu kez de idrar yollarımdaki rahatsızlık ve vücudumdaki kasılmalar nedeniyle Edirne Tıp Fakültesi’ne giderek burada da 5,5 aylık bir tedavi süreci yaşadım. Her gittiğim hastanede doktorlar bana yürüyebileceğimi söylediler. Ancak ne var ki bu olmadı. Yetkilerden yardım bekliyorum” dedi.

Öte yandan Recai Uzgür’ün eşi Sevil Uzgür de yatağa bağımlı olan eşine baktığını belirterek, “Bu olumsuzluklar karşısında ekonomik açıdan da zor durumda kaldık. Eşimin yeniden yürüyebilmesi için yetkilerden yardım istiyorum” dedi

İHA