İş gücü ve Tanımlama Yönetimi Idenfit

İş gücü ve Tanımlama Yönetimi Idenfit
15 Ocak 2020

Idenfit, PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemleri) olarak bilinen, personelleri tanımlayan ve işe-giriş çıkış kayıtlarının tutulduğu sistemlere getirdiği yenilikler ile, şirketlere personellerini tanımlama ve yönetmeleri noktasında bulut tabanlı çözümler sunmaktadır. Böylelikle daha hızlı ve pratik bir yönetim süreci vaad etmektedir. Şirketlere yalnızca PDKS çözümleri sunmakla yetinmeyip, 16dan fazla modülü ile birlikte iş gücü yönetimi için gerekli olabilecek tüm alanlarda yardımcı olmaktadır. Idenfit kullanıcıları istedikleri zaman, internet bağlantılarının olduğu her yerden kolayca  sistemlerine ulaşabilir ve yönetebilirler.

Öne çıkan bazı Modüller;

İnsan Kaynakları Yönetimi Modülü 
İnsan kaynakları departmanının verimliliğini artırmak için insan kaynakları uzmanları ile birlikte çalışarak geliştirilen Idenfit, çalışanların iş yerine adımını attığı ilk günden, çıkış yaptığı güne kadarki tüm özlük bilgileri, zimmet bilgileri, performans, eğitim, sağlık ve döküman bilgilerini idenfit’in gelişmiş bulut sistemine kaydeder. İnternetin olduğu her yerden mobil uygulama ya da web aracılığıyla kolayca ulaşılabiliyor ve istenilen formatta raporlama yapılabiliyor.

İş gücü ve Tanımlama Yönetimi Idenfit

Zaman Yönetimi Modülü

Yeni nesil personel devam kontrol sistemi
Idenfit zaman yönetimi, geleneksel PDKS sistemini geliştirerek, bulut altyapısı ile çalıştırarak çalışanların puantaj bilgilerinin hesaplanmasında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Idenfit sistemi ile, çalışanların işe giriş ve çıkış yaptıkları saatler otomatik olarak kaydolur. Yöneticiler sistem üzerinden o gün hangi çalışanlarının iş yerinde hangilerinin iş yeri dışında olduklarını gerçek zamanlı olarak kontrol edebilirler. Şirket politikasına göre özelleştirilebilir vardiya ve mola planı oluşturulabilir. Böylelikle yöneticiler kolaylıkla çalışanların fazla ya da az mesailerini hesaplayabilirler.

İzin Yönetimi
Idenfit’in Google entegreli izin modülü akıllı ve esnektir. Karmaşık ve yorucu izin hesaplama süreçleri, manuel işlemleri en aza indirir. Çalışanlar mobil uygulama üzerinden tarih aralığı belirterek izin talebinde bulunabilirler, yönetici sistem üzerinden talep edilen izinleri görebilir, onaylayabilir veya reddedebilir. Reddedilen ya da onaylanan izinler çalışanın ekranına bildirim olarak düşer. Yöneticiler, tek bir ekran üzerinden tüm çalışanlarının izin süreçlerini görebilirler.

Görev Modülü 
Idenfit görev modülü çalışanların anlık, rutin ve sürekli görevlendirmeler ile takip edilebildiği, yönetilebildiği ve raporlanabildiği bulut tabanlı bir sistemdir.

Yöneticiler yetki ataması yaparak ve takımlar oluşturarak görev ataması yapabilirler. Bu görevleri kategorilere ayırabilir ve görevlere lokasyon tanımlayabilirler. Personeller mobil uygulama üzerinden bağlı bulundukları takıma atanan görevleri,  kendilerine özel atanan görevleri ve genel görev listesine atanan görevleri görebilirler. Genel görev listesinden kendi üzerlerine görev alabilirler. Tüm bunlara ek olarak uygulama üzerinden acil durumlarda anlık bildirimde bulunabilirler.

Denetim Modülü
Yapılan görevlerin esnek soru tipleri ile puanlama veya evet-hayır cevapları üzerinden değerlendirildiği modüldür. Denetim modülü ile birlikte yapılan işin veya hizmetin kalitesini kontrol edilebilir ve iyileştirme yapılabilir.  Denetim kuralları fotoğraf, video, ses ve benzeri eklerle desteklenebilir.

Güvenlik Yönetimi
Güvenlik sektörüne özel çözümler üretmek için tasarlanan güvenlik modülü, sürekli olarak kontrol edilmesi gereken güvenlik noktalarını denetlemeye olanak sağlar. Yöneticiler gerçek zamanlı olarak hangi personelinin hangi turda olduğunu, eksik atılan turları, yarım kalan turları görebilir ve sahadaki tüm olayları anlık olarak yönetebilirler. Sistem aynı zamanda tur esnasında çalışanların karşılaştıkları acil durumları anlık olarak bildirebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

Daha fazla bilgi almak için idenfit.com’u ziyaret edin

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir