Başkan Gökhan’dan ‘İnsanlık Bankası Kumbarası’ Projesine Destek

30 Nisan 2011

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin geliştirdiği “İnsanlık Bankası” projesine destek oldu.

Okula gitmediği tespit edilen ve Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu’nda oluşturulan yetiştirici sınıfta eğitim görecek olan 23 öğrenciye yardım etmeyi hedefleyen İstiklal İlköğretim Okulu İnsanlık ve Demokrasi Kulübü öğrencileri, arkadaşlarının eğitimlerine katkıda bulunmak ve okullarına malzeme desteği sağlamak adına anlamlı bir kampanya başlattı. Duyarlı öğrencilerin oluşturduğu topluluk ellerinde anlamlı sloganların yazılı olduğu dövizlerle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a konuk oldu. Öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette öğrenciler, eğitimin herkesin hakkı olduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımızın bu haktan yararlanmasını istiyoruz. Bu nedenle 23 arkadaşımızın eğitim göreceği bu sınıfın ihtiyaçlarını karşılanmak için böyle bir proje başlattık. Projemize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Projeye gönülden destek veren Başkan Gökhan da öğrencileri duyarlı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “Böyle önemli bir konuda sorumluluk aldığınız için hepinizi tebrik ederim. Bir öğrencinin derslerinin yanı sıra sosyal sorumluluk konularında da gerekli çalışmaları yapması büyük önem taşıyor. Sizler bunu başarmışsınız” dedi. Başkan Gökhan daha sonra zarf içinde kumbaraya bir miktar para atarak projeye destek oldu.

İHA

Filtreler:
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir