Çanakkale Belediyespor’dan 6 Transfer

29 Ağustos 2012

Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligde mücadele eden Çanakkale Belediyespor, 6 oyuncu transfer etti.

Anlaşmaya varılan Ereğli Belediyespor’dan Aslı Yılmaz, Salihli Belediyespor’dan Ayşe Gürel, Tireboluspor’dan Aysun Üstün, Rota Koleji Takımından Kardelen İpek Sümer ve Müge Ocakçı ile Altınoluk Belediyespor takımından Elif Boran ile Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan’ın makamında birer yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni transfer edilen oyuncuların takıma güç getireceğini belirten Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bu yıl 6 yeni transferimiz var. Bazıları daha önceki yıllarda da takımızda forma giymiş oyuncularımız. Bu anlamda takımımız sanki biraz daha iddialı oldu, birinci lige çıkma noktasında biraz daha hevesli hale geldi. Umuyorum ki bu iddiamızda başarılı oluruz. Tabi kağıt üzerinde ne kadar transfer yapılırsa yapılsın sonuç sahadaki başarı ile alınır. Bizde sahadaki gücümüzle hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

İmza törenine Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, antrenör Vedat Mekik, yardımcı antrenör Pınar Çetin, takım kaptanı Ayşe Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları katıldı.

[Kaynak: canakkaleninrehberi.com]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir