Çanakkale Ticaret Borsası’ndan Eğitime Destek

17 Eylül 2012

Çanakkale Ticaret Borsası tarafından 2000 yılında yaptırılan Ömer Mart İlköğretim Okulu ek binası okulun tamirat, boya ve bakım işlerinin yeniden yapılması ile yeni eğitim-öğretim yılında isim hakkı alarak Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulu olarak eğitim ve öğretime açıldı.

Kapalı Spor Salonunda yapılan törende Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Başkan yardımcısı Salamon Halyo okulun inşaat ve onarım işlerini yürüten İbrahim Özdemir ve Tacettin İyibaşaran katıldılar. Törende konuşan Başkan Üzen; “Milletlerin en önemli yatırımı, en değerli yatırımı, en büyük kazancı insana yapılan yatırımdır. Gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Eğitime, öğretime yapılan yatırımdır. Ve en pahalı, en değerli, en önemli şey ise bilgidir tecrübedir. Bilginin, tecrübenin, eğitimin değeri ölçülemez. Paha biçilemez. Bugün sağlık alanındaki araştırmalar, haberleşme ve uzay teknolojileri konularındaki çalışmalar, bilgi teknolojilerindeki çalışmalar o kadar kıymetli ve o kadar gerekli ki ülkeler, devletler buralara çok büyük kaynaklar tahsis etmektedirler” dedi.

Konuşmaların ardından Çanakkale Ticaret Borsası tarafından hem ahilik günü geleneğini yansıtmak hem de ilköğretim haftasına başarılı bir başlangıç yapmak amacıyla öğrencilere, öğretmenlere ve velilere pilav ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

[Medya Hedef]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir