Atatürk, Ölümünün 75. Yıl Dönümünde Törenle Anıldı
Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 75. yıl dönümünde Çanakkale’de törenlerle anıldı.
Tören, sabah Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Çelenklerin konulmasının ardından Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde bulunan vatandaşlar Saat 09.05’te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulundu. İstiklal marşının okunmasıyla birlikte göndere çekilen Türk bayrağı daha sonra yarıya indirildi.
Törene, Çanakkale Vali Vekili Saim Eskioğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Filtreler: ülgür gökhan Görüntülenme: 47Google Analytics verileri olup, manipüle edilemez bir kaynak kullanılmıştır. Günde bir kere güncellenmektedir.
Yorumlar
Henüz yorum yok...