Çanakkale İçinde

Çanakkale Belediyespor’dan Sonja Simanic Transferi

Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2. Lig A gurubunda mücadele eden Çanakkale Belediyespor, Bursa Nilüfer takımından Sonja Simanic’i transfer etti.

Belediye meclis salonunda düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, Simanic’in daha önce Sırbistan ve Romanya takımlarında forma giydiğini belirterek, “Geçtiğimiz sezon da Bursa Nilüfer takımında oynayan sporcumuz ile 1 yıllık mukavele imzaladık. Kulübümüzün bu yıl ki hedefi, Çanakkale’yi birinci ligde temsil etmek. Geçtiğimiz sezon çok küçük bir farkla kaçırdığımız bu şansızımı bu yıl kaybetmek istemiyoruz. İşimizi şansa bırakmadan, hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Şuanda takımımız ligin lideri durumunda. Biz takımıza güç katmak adına Sonya Simanic ile anlaştık. Sırbistan doğumlu yeni oyuncumuz 1983 doğumlu olup 1.82 metre boyunda. Geçtiğimiz yıl birinci ligde Bursa Nilüfer takımında görev aldı. Çok başarılı bir isim. Yeni transferimizin takıma güç katacağına inanıyorum” dedi.

İHA