Çanakkale İçinde

Gelibolu Milli Parkı’nda Seyyar Satıcılar Arasında Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı’nda 57. Alay Şehitliği’nin bulunduğu bölgede seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 57. Alay Şehitliği’nin bulunduğu bölgeye gelen seyyar satıcı Z.K ile oğlu S.K burada bulunan diğer seyyar satıcılarla tartışmaya başladı. Daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen şahıslarla kavganın büyümesi üzerine Z.K ile oğlu S.K satıcılara ateş etmeye başladı. Olayda Sedat Cengiz hayatını kaybederken, diğer seyyar satıcılardan Ş.Ç ve eşi N.Ç ile kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılardan Ş.Ç. ve eşi N.Ç. ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralı ise kara yolundan ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Yaralılardan vücuduna 4 kurşun isabet eden ve ameliyata alınan Şahin Çelik yapılan bütün müdahalelere rağmen gece yarısı hastanede hayatını kaybetti. Eşinin vücudunda ise 1 kurşun yarası ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası Z.K ve oğlu S.K jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

İHA [Güncelleme: 24 Haziran 2011 Cuma Saat 13.30]

[Görsel: Sembolik]