Çanakkale İçinde

İMKB Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinin Durak Çilesi Sona Erdi

Çanakkale?de 450 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam eden İMKB Endüstri Meslek, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin uzun süredir devam eden durak çilesi sona erdi.

Çanakkale Belediyesi yetkilileri 450 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü İMKB Endüstri Meslek, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri ile velilerin talepleri doğrultusunda okul önüne durak konulduğunu belirterek, ?İzmir?den gelen 5 duraktan 2?sini İMKB Endüstri Meslek, Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi ile yanında bulunan Ticaret Lisesi?nin önüne koyduk. Diğer geri kalan 3 durağı da Cuma pazarı girişi ile öncelik olan yerlere koyacağız. Anlaştığımız firmadan yıl sonuna kadar 30 adet durak daha gelecek. Bunları da il merkezinde üzeri kapalı olmayan durak yerlerine monte edeceğiz? dedi.

Öte yandan okullarının önüne durak koyan belediye yetkililerine teşekkür eden öğrenciler ise, ?Geçtiğimiz yıldan bu yana sıkıntıyı yaşıyorduk. Özellikle kış aylarında yağmur ve kar yağışı sırasında zor anlar yaşadığımız için ıslanıyorduk. Burada yaklaşık 450 öğrenci öğrenim görüyor. Yan taraftaki Ticaret Lisesi ile birlikte öğrenci sayımız 750-800?ü buluyor. Aslında bu duraklar da yeterli değil. Bunların yanınan bir durak daha konulması çok iyi olacak. Belediye Başkanımıza kısa sürede buraya durak koymasından dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.
İHA