Çanakkale İçinde

Otomobiliyle Çarpıp Ölümüne Neden Olduğu Kişi Yeğeni Çıktı

Lapseki İlçesinde gece yarısı yaya olarak yolda seyreden kişiye çarpıp kaçan sürücü sabah gidip teslim oldu. Ortaya çıkan olayın ilginç ayrıntısı sürücüye şok yaşattı.

Lapseki İlçesinde önceki gece yaya olarak yolda seyreden 27 yaşındaki Ahmet Yıldız’a çarpan sürücü A. U. (60) iddiaya göre olay yerinden kaçtı. Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirirken, sabah Jandarmaya teslim olan A. U., ölümüne neden olduğu kişinin yeğeni olduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı.

Kaza gece saat 00.30’da Lapseki İlçesine bağlı Adatepe Köyü’nde meydana geldi. Duble yol çalışmaları nedeniyle bir şeridi trafiğe kapalı olan yolda yaya olarak yürüyen 27 yaşındaki Ahmet Yıldız’a, trafiğe kapalı yola giren A. U. yönetimindeki 17 LS 367 plakalı otomobil çarparak kaçtı. Görgü tanıkları 112 Acil Servisi arayıp ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Yıldız’ın öldüğünü belirledi.

Olayla ilgili soruşturmayı başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza yapan aracı köy yolunda buldu. Sabah İlçe Jandarma Komutanlığını telefonla arayan A. U., kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Ardından da karakola giderek teslim oldu. Çarparak öldürdüğü kişinin yeğeni Ahmet Yıldız olduğunu öğrenince yaşadığı şok bir kat daha arttı. Karabiga’da bir fabrikada çalışan Ahmet Yıldız’ın, servisle evine dönerken otobüste uyuya kaldığı, otobüs Çavuşköyü biraz geçtikten sonra uyanıp indiği, bu yüzdende yaya olarak köye gitmek için yürüdüğü öğrenildi.

[Kaynak: canakkaleninrehberi.com]