Çanakkale İçinde

Soyuak, AK Parti’den Evreşe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe Beldesi Sağlık Ocağı’nda görev yapan Doktor Ali Kamil Soyuak görevinden istifa ederek, AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, ilçe ve beldelerde, belediye başkanı, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri aday adaylarının başvurularını kabul etmeye başladıklarını söyledi. Ege, Evreşe beldesinde bulunan sağlık ocağında 10 yıldır görev yapan Doktor Ali Kamil Soyuak’ın görevinden istifa ederek, partiye üyelik kaydını yaptırdığını ve aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek, “Genel merkezimizin belirlediği tarihte, adaylık başvuruları Türkiye genelinde sona erecek. Tahminen Ocak ayının ilk haftasında da aday adaylarının kesin adaylıkları açıklanmış olacak. Evreşe beldesinden de ilk aday adaylığı başvurusu yapılmış oldu” dedi.

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Ege, Soyuak’a partilerine katılmalarından dolayı parti rozeti taktı. Çevredeki insanların her zaman kendilerine sevgi ve saygı gösterdiklerini belirten Soyuak, “Bugün itibariyle inşallah hem partim, hem de Evreşe ve yöresi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. En iyi hizmeti vereceğiz. Doktorluk ve sağlık açısından ne yapmışsak, devamını belediye içinde yapacağız” dedi.
İHA