Çanakkale İçinde

AK Parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesinden Küçükkuyu CHP Belediye Başkan Adayına Destek

AK Parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Ali Rıza Albayrak, yerel seçimlerde Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde CHP’li Belediye başkan adayı Cengiz Balkan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Küçükküyu?da coşkulu tezahüratlar içinde yaptığı konuşmada ilk olarak AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Aksoy?un meclis üyelerine seslenen Albayrak, “Yanlış gemidesiniz. Bu gemi körfezden bile çıkamayacak. Gemi bir iğne batması halinde mülteci botu gibi batacak. Geçen gün sizden helallik istedim. Allah razı olsun verdiniz. Bir kısım arkadaşlar bizim Karadeniz tabiriyle “Helallik yetmez, yediğin helvayı temizle öyle git” dediler. Bende diyorum ki, 29 Mart akşamı inşallah cenaze namazını kılacağız. Bu mecazi anlamdadır. Hepimizin bildiği bir atasözü var, “Yarım doktor adamı candan; yarım İmam adamı dinden, yarım belde başkanı da adamı partiden eder” Mesela arkadaşlar diyor ki, “CHP?ye niye gittin?” Siz dua edin Komünist Partisi’ne gitmedim” dedi.

Albayrak konuşmasını “Küçükkuyu düştü düşüyor. Yüklenin arkadaşlar. Size samimiyetle söylüyorum Küçükkuyu düşmüştür. Gazanız mübarek ola” şeklinde tamamladı.

İHA