Çanakkale İçinde

Avukatların Anıları Kitapta Toplanacak

Çanakkale Barosu, Çanakkale’de görev yapan avukatların mesleki hatıralarını bir kitapta toplayarak yayınlamayı planladığı duyurusunda bulundu.

Çanakkale Barosu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Buna göre avukatlarımızın; mesleklerini icra ederken başından geçen ilginç, özgün, nadir, neşeli, garip vb. olayları tecrübe paylaşımını sağlamak, meslektaşlarına fikir vermek, ders alınmasına aracılık etmek amacıyla paylaşmaları beklenmektedir. Çalışmanın mesleğin gelecekteki yürütücülerine, sav-savunma-yargı boyutunun genelde ülkemizde özelde Çanakkale’deki durumuna ışık tutması bakımından değerli olacağı öngörülmektedir.

Basılacak kitapta anılarının yayınlanmasını isteyen avukatlarımız, 25 Ağustos 2013 Pazar gününe kadar, paylaşılmasını istedikleri anılarını, 2 A4 boyutunu geçmeyecek (Times New Roman, 12 Pt) uzunlukta, anı başlığı ile birlikte canakkalebarosu@hotmail.com adresine iletebilecektir. Seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve yayınlanmasına karar verilecek anılar, anı sahibinin ismi ile kitapta yer alacak ve ortaya çıkacak eser meslektaşlarımız ve ilgililerle paylaşılacaktır. Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.