Çanakkale İçinde

Çanakkale / Babakale’de Survivor Kampı Düzenlenecek

Ulusal Arama Kurtarma Derneği (ULUSAR) bugüne kadar kendi üyelerine ve gönüllülerine düzenlediği Survivor Kampı’nı 2014 yazı için, heyecan, adrenalin ve macera arayan herkese açıyor. Kamp, Asya Kıtasının bittiği yerde, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Babakale’de herkes için hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim vadediyor.

31 Temmuz – 04 Ağustos 2014 tarihleri arasında 18 Yaşından büyük ve katılıma engel olacak kadar sağlık sorunu bulunmayan herkese açık olacak kampta yapılacak etkinlikler ve içerikleri ise şöyle belirtiliyor:

ULUSAR Survivor Kampı ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi ve katılım şartları www.ulusar.org/survivor adresinden edinilebilir.

ULUSAR Hakkında;

“ULUSAR, üniversite yıllarında Arama Kurtarma Topluluğu çatısı altında yıllarca beraber çalışmış, sayısız operasyon, eğitim ve tatbikat deneyimine sahip bir ekip tarafından kurulmuştur.
ULUSAR kar amacı gütmeyen, toplum yararına çalışmayı amaçlayan bu bağlamda bilimsel ve sportif çalışmalara destek veren bir kurumdur.
ULUSAR yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada olabilecek doğa felaketlerinde, yangın, sel ve kazalarda canlıların hayatlarını kurtarmak adına bir araya gelmiş gönüllü bireylerden oluşmaktadır. Bu her arama kurtarma derneğinin kendine seçtiği birincil görev olmakla beraber Ulusal Arama Kurtarma Derneği için de böyledir. Ancak ULUSAR toplumu doğal afetler ve kazalar konusunda bilinçlendirmeyi ve bu misyonu öncelikle tüm Türkiye’ye daha sonra bütün dünyaya yaymayı kendine ilke edinmiş gönüllülük esasına dayanan bir kurumdur.
ULUSAR üye profili her geçen gün artarken, aramıza yeni katılan üyelerimizle birlikte; %75’i üniversite, %25’i lise ve %21’i kadın %79’u erkek olan ve yaş ortalaması 30 olan bir üye profili ortaya çıkmıştır.”