Oyuncu Elif Tayhan’dan Çanakkale Emniyet Müdürüne Ziyaret

23 Mart 2011

TRT’de yayınlanacak Türkiye’nin İlk Kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanerk’in hayatını konu alan filmin başrol oyuncusu Elif Tayhan, Çanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye?nin ilk kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanerk’in hayatını oynayan sinema oyuncusu Elif Tayhan, ziyarette yaptığı konuşmada Çanakkale’nin kendi memleketi olduğunu belirterek, “Burası için ne yapsam azdır. Çıktığım tüm televizyon programlarında, yaptığım tüm gazete haberlerin de Çanakkaleli olduğumu belirtiyorum. Hayatını gururla oynadığım Feriha Sanerk’in hayatı ile alakalı memleketim de İl Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettim. Çekimler ile alakalı bilgiler verdim ve kendisine sinemayı temsil eden kameradan bir kol düğmesi hediye ettim. Kendisini hem oyuncu Elif Tayhan olarak, hem de hayatını oynadığım Feriha Sanerk olarak ziyaret ettim. Bizleri çok iyi karşıladı. İl emniyetimizin de içtenliği doğru bir kişinin hayatını oynadığımın kanıtı” dedi.

Türkiye?nin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk’i oynayan Elif Tayhan’ı makamında kabul eden Çanakkale İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise projede yer alan Tayhan ile gurur duyduklarını belirtti.

İHA

Filtreler:
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir