BİSİAD’ın 13. Geleneksel Kahvaltı Sohbeti Gerçekleştirildi

24 Kasım 2012

Biga Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD)’nin geleneksel hale gelen kahvaltı sohbetlerinin 13.’sü Alamos Grup-Kuzey Biga Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş Genel Müdürü Hasan Giray’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını BİSİAD Başkanı Ahmet Hamdi Özdemir’in yaptığı kahvaltıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yaşar, Biga Sanayici ve İşadamları Derneği 2. Başkanı Mehmet Tamer Ergün, BİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Yaşar, İrfan Filiz, Özkan Yılmaz, Eşref Temiz, Ahmet Şahin, Emin Doğan, Sedat Karapınar, çok sayıda üye, davetli ve basın mensupları katıldı.

Alamos Grup-Kuzey Biga Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş Genel Müdürü Hasan Giray, bölgede yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara ayrıntılı bir sunum yaparak, BİSİAD üyelerine bilgiler verdi.

Başkan Ahmet Hamdi Özdemir katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, Hasan Giray’a bu günün anısına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ayrıca Derneğe yeni üye olan Nuray Can ve Şenol Gençoğlu’nun üye kimlik kartları Yüksek Danışma Kurulu üyesi İbrahim Aydın tarafından kendilerine takdim edildi.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir