CHP Belediye Başkanları Ankara’da Buluştu

11 Şubat 2013

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısı 7 – 8 Şubat 2013 tarihleri arasında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.

“Yerel Seçimler İçin Hedef 2014” temasıyla gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale’den Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer ve Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol katılım sağladı.

Belediyelerin seçilmiş projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu toplantıda Haziran ayında ‘Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı’nda sergilenecek projelerin sunumları da gerçekleştirildi. Fuarda sergilenmek üzere Çanakkale Belediyesi’nin 9 projesi seçilirken, projelerin diğer belediyelere örnek teşkil etmesi ve yaygınlaşması açısından katılımcılara sunulacağı kaydedildi.

“Yerel Seçimler için hedef 2014” konusuyla Sheraton Otel’de yapılan toplantıyı değerlendiren Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, yerel yönetim stratejisi, yerel, ulusal ve uluslararası yerel yönetim kampanyaların değerlendirildiği toplantıda CHP’li belediyelerin seçilmiş projeleri hakkında da görüş alış verişinde bulunulduğunu bildirdi. Başkan Özacar, 2014 yerel seçim stratejilerinin paylaşıldığı iki gün süren programın ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer ve Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme fırsatını yakaladıklarını da kaydetti.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir