Akgün’den Belediyeye Su ve Grip Eleştirisi

17 Ocak 2014

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Belediye Başkan Adayı Halil Rüştü Akgün, belediyeye yönelik eleştirilerde bulunarak “Ülke genelinde AKP’nin son çırpınışları neyse, yerelde de CHP’nin şu görünen hali odur.” dedi.

Akgün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Son günlerde Belediye tarafından su ve grip ikazlarının yapılması, nasıl bir belediyecilik zihniyetiyle şehrin yönetildiğini göstermektedir. Gün geçmiyor ki belediye; eksiklerinin ve beceriksizliklerinin bir diğerini itiraf etmesin.
Tüm ülke ve Çanakkale bir aydır H3N2 gribiyle uğraşırken, Belediye başkanının şehri ve ülkeyi ne kadar takip ettiği ve ilgili olduğu bu beyanlarıyla ortaya çıkmıştır. Tahminimce kendisine ya da çevresine her yeni tesir eden sorunu, şehrin yeni karşılaştığı sorun olarak değerlendirmektedir.
Bu düşüncesi ve ilgisi maalesef, “su sorunu olabilir” ikazı için de geçerlidir. Nasıl bir belediyecilik anlayışı, Çanakkale gibi bir yerde yaşayıp da, şehre su sorunu yaşanabilir uyarısında bulundurtabilir. Belediye’nin görevi, yaşanması olası bir soruna, sorun hissedilir boyuta gelmeden çözüm üretmek değil midir?
Tahminimizce, yakında CHP belediyesi, AKP’nin yapılacak çocuk sayısını belirlemesi gibi, haftalık duş ve banyo yapma sayısını belirleyecektir.
12 yıldır yerel iktidarı elinde tutan Belediye başkanının, toplumun tüm kesimlerinden yıllardır yükselen “otopark sorunu var” sesine ne kadar duyarlı olduğu da malumdur. Kendilerince buldukları en mantıklı çözümün; şehir merkezlerindeki boş inşaat alanlarını kullanmak olduğunu, üzülerek izliyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ülke genelinde AKP’nin son çırpınışları neyse, yerelde de CHP’nin şu görünen hali odur. Başta sosyal demokrat seçmen olmak üzere, tüm şehir halkı şehrimizin bu halini görmektedir. 3 dönem Belediye başkanlığı yapmanın tecrübesi ile, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, memleketin manevi başkenti olan Çanakkale’ye, hak ettiği değeri ve yaşam standardını sağlayacağını belirtiyor, tüm hemşerilerimi, MHP saflarına davet ediyorum.

Halil Rüştü AKGÜN
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir