Çanakkale’de Teknoloji Hamlesi Toplantısı Düzenlendi

01 Temmuz 2014

Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının 2014’teki yedinci durağı Çanakkale oldu.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere gerçekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşümü yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa geçerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonların yedincisini Çanakkale’de gerçekleştirdi. Şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak için başlattığı turda, şimdiye kadar 21 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluşan Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen’in açılış konuşması ile başlayan organizasyon, Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Burak Ersoy’un Turkcell teknolojisiyle şirketlerin başarısına sağlanan destekle ilgili gerçekleştirdiği “İş’te Teknoloji Hamlesi” sunumuyla devam etti. Ersoy’un ardından Turkcell Makineler Arası İletişim Çözümleri, M2M teknolojisinin şirketlere katkısı anlatıldı. Küçük işletmelere özel bir yer ayrılan toplantıda, Turkcell “Network Seti” ile ofisinde kolay ve hızlı bağlantı deneyimi yaşamak isteyen tek ofisli firmalara sağlanan uçtan uca faydalar aktarıldı. Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerine yönelik bir başka önemli servis, ‘Faks Cebinizde’nin işletmelere faydaları vurgulandı. Tüm aktarımların ardından, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak işlerinde fark yaratan Arge Bilgisayar Yetkilisi Onur Gökçe, Kale Gıda Yöneticisi Rıfat Abacıoğlu, Uzmanlar Yapı Yöneticisi Mehmet Uzun katılımcılar ile başarı hikayelerini paylaştı.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir