Çanakkale Belediyesi ÇOMÜ Öğrencileriyle Buluşuyor

01 Eylül 2014

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) 2014-2015 eğitim-öğretim yılının kayıt dönemi 1 Eylül 2014 tarihi itibariyle başladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ilk kayıt etkinliğine katılırken, Çanakkale Belediyesi tarafından kampüslerde ve otogarda açılan stantlarda öğrencilere yönelik tanıtım broşürlerinin dağıtımı ve bilgilendirme çalışmaları başlatıldı.

Yeni eğitim-öğretim döneminin ilk kayıt etkinliği ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Buradaki etkinliğe Vali Ahmet Çınar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Başkan Gökhan da, kayıt etkinliğinde yer alarak öğrencilerle yakından ilgilendi

Çanakkale Belediyesi, öğrencileri bilgilendiriyor
Hareketli dönemin başladığı ÇOMÜ’de, Çanakkale Belediyesi de stantlar kurarak öğrencileri bilgilendirme çalışmalarına başladı. Kent merkezinde kayıtların yapıldığı Anafartalar Kampüsü ve Terzioğlu Kampüsü başta olmak üzere Otogarda açılan stantlarda Çanakkale Belediyesi Basın, Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra kent gönüllüsü kadınlar ve gençler, Çanakkale Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtıcı broşürlerin dağıtımını sağlıyor. Broşürlerde, öğrencilerin belediyeye ulaşımlarını kolaylaştıracak, gençlere yönelik düzenlenen ve hazırlanan etkinliklerden haberdar olmalarını sağlayacak bilgiler yer alıyor. Öte yandan stantlarda öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtlanarak, kente gelen öğrencilere bilgilendirmelerde bulunulurken gün boyu otogardan kayıt noktalarına ulaşım sağlayacak öğrencilere ücretsiz servis hizmeti de veriliyor. Başkan Gökhan stantları gezdiYeni kayıt dönemi nedeniyle ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü’nde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kayıt etkinliğinin hemen sonrasında kampüste kurulan stantları gezerek bilgiler aldı. Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi standını da gezerek çalışmaları inceledi.

[canakkale.bel.tr]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir