Çan’dan Kısa Kısa…

04 Temmuz 2009

Çanakkale?nin Çan ilçesinde kendileri ya da eşleri iş dünyasında yer alan bayanlar, Ticaret ve Sanayi Odası?nın (ÇTSO) organizesiyle toplandı.

Kaleseramik Havuzbaşı Tesisleri’nde yapılan “Kadın Girişimciler” toplantısına ÇTSO Yönetim Kuru Başkanı İlhami Tezcan, Oda Genel Sekreteri Abdurrahim Temiz, Kaleseramik Seramik Grup Başkan Yardımcısı Hasan Sazcı, Av. Mustafa Usal da katıldı. Toplantıda Çanlı kadın girişimcilere iş alemi ile ilgili bilgiler verilerek görüş alış-verişinde bulunuldu. Toplantıya katılan bayan girişimciler kendileri için yararlı geçen etkinlik için yetkililere teşekkür etti.

ÇAN MHP KONGRESİNDE İKİ ADAY YARIŞACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Olağan kongresi 5 Temmuz Pazar günü Şahin Düğün Salonu’nda yapılacak. İlçe başkanlığına aday olmayan MHP Çan ilçe başkanı Musa Aksoy yaptığı açıklamada iki adayın yarışacağı kongrede Adnan Seçen ve Mustafa Ayazlar’ın adaylıklarını açıkladıklarını ve delegeler ile görüşerek başkan seçildiklerinde yapacaklarını anlattıklarını söyledi. Aksoy, Seçimin demokrasi yarışı olacağını belirterek, hangi aday kazanırsa kazansın 29 Mart yerel seçimlerindeki MHP’nin Çan’daki başarısını daha yükseklere taşıyacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

ÇAN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Çan Belediye Başkanlığı’nın ücretsiz olarak açtığı yaz spor okulları, düzenlenen törenle start aldı.

Basketbol, futbol, voleybol ve badminton branşlarında faaliyet gösterecek olan yaz okulunda toplam 560 öğrenci öğrenim görecek. 20 antrenör ve eğitici tarafından eğitilen öğrencilere spor sevgisi aşılanıyor. Çan Belediye Başkanı Abdurahman Kuzu, Belediye olarak bu yaz okuluna destek verdiklerini belirterek “Çan Belediyesi olarak bu organizasyona katkı sağlıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Umarım bu organizasyon uzun yıllar devam eder ve çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak durur” dedi.

İlginin yoğun olduğu açılışa Çan Belediye Başkanı Abdurahman Kuzu, Kaymakam Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Gençlik Spor İl Müdürü Vekili Firuz Erdil ve çok sayıda siyasi parti yöneticisi katıldı. Yaz okulları iki ay süreyle eğitim verecek.

İHA

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir