POMET Et Mamülleri Hizmet Ağını Genişletiyor

15 Temmuz 2013

30 yıllık deneyimiyle Çanakkale’de et ve et ürünleri kasabı olarak faaliyetlerini sürdüren Gündoğdular Gıda Şirketine ait olan POMET Et Mamülleri hizmet yerlerine Kasaplar Çarşısındaki satış merkezine ek olarak Carrefour et satış reyonlarını da ekledi.

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı Köyü’nde bulunan 250 başlık besihanesinde yetiştirdiği hayvanları yine Pınarbaşı köyünde bulunan POMET Et Parçalama ve Paketleme Tesisinde veteriner kontrolünde işleyip müşterilerinin beğenisine sunan POMET Et Mamülleri hizmet ağını genişletiyor. İşletme son olarak Kasaplar Çarşısındaki satış merkezine ek olarak hizmet yerlerine Carrefour et satış reyonlarını da ekledi.

Şirketin ortaklarından genç işadamı Melih Gündoğdu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Kendi çiftliğimizde özel olarak ve tabii besinlerle büyüttüğümüz hayvanları POMET Et Parçalama ve Paketleme Tesisinde veteriner kontrolünde işleyip hemşerilerimize hem ucuz hem de kaliteli ve lezzetli et sunmamın gururunu yaşıyoruz. Adak ve kurbanlık ihtiyacı olan müşterilerimizin her türlü isteğini karşılayacak kapasitemiz de mevcuttur. Son olarak hizmet ağımıza Carrefour et satış reyonlarını da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Filtreler:
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir