Başbakan Erdoğan Çanakkale’ye Geliyor

12 Mart 2013

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98’inci Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iki gün Çanakkale’de olacak.

Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, düzenlediği basın toplantısı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17-18 Mart günleri Çanakkale’ye yapacağı ziyaretle ilgili bilgi verdi. Kutlu, Başbakan Erdoğan’ın 17 Mart sabahı uçakla Çanakkale’ye geleceğini, ardından helikopter ile Biga İlçesi’ne gideceğini söyledi. Kutlu, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Biga İlçesi’nde yeni yapılan terminal binası, alışveriş merkezi, spor kompleksi, 3’üncü Etap TOKİ Konutları, Balıkkaya Mesire Alanı ve Kent Park, Sosyal Tesisler, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi, ilkokul, suni çim futbol sahası, SGK hizmet binası, Terzioğlu Vakfı Ağaköy Öğrenci Yurdu ve 47 prefabrik konutun açılışlarını toplu olarak yapacak. Ayrıca, Biga Belediyesi tarafından yaptırılacak yeni Belediye Hizmet Binası, Otopark ve Kent Meydanı projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi ve Doğtaş ailesi tarafından yaptırılacak lise binası ve öğrenci yurdunun temellerini atacak. Daha sonra Çan İlçesi’ne geçecek olan Başbakan Erdoğan burada da halka hitap edecek. Akşam ise Kolin Hotel’de teşkilatımız ile bir araya gelecek. Ertesi gün ise 18 Mart Stadyumu’nda ve Şehitler Abidesi’ndeki Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98’inci Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü törenlerine katılacak” dedi.

BAKANLARLA ÇIKARMA YAPACAK
Tüm Çanakkale halkını Biga, Çan ve Çanakkale programına davet eden İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Çanakkale’ye çok sayıda bakanın da geleceğini belirtti. Başkan Kutlu, “Şu anda geleceği kesinleşmiş olan bakanlarımız Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz” diye konuştu.

[Kaynak: canakkaleninrehberi.com]

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir