Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali Bu Yıl Yapılmayacak

18 Ağustos 2013

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen, 20-25 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılması planlanan 19. Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl yapılmayacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, daha önce Gelibolu Belediye Meclisi’nin belirlediği tarih doğrultusunda 20-25 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacağı kararlaştırılan Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl yapılamayacağını duyuran açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“19. Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali’nin yapılması yönünde karar almamıza rağmen ekonomik sebepler nedeniyle festivalimizin bu yıl iptal etmeyi uygun gördük. Şehrin fiziki talepleri ön plana çıkmıştır. Tüm enerjimizi planlaması yapılan çalışmalara vereceğiz. Halkımızın bizim bu tercihimizi hoşgörü ile karşılayacağını umut ediyoruz. Bu yüzden biz de, festivale harcayacağımız parayı, devam eden ve yapılacak yatırımlarda kullanmaki stiyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Festival, geçtiğimiz sene de ekonomik sebeplerden dolayı iptal edilmişti.

Filtreler:
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir