2015 Yürütme Kurulu Toplantısı Vali Güngör Azim Tuna Başkanlığında Yapıldı

14 Ağustos 2012

2015 yılı ile ilgili yapılacak çalışmalarla ve idari yapılanmayla ilgili bilgi veren Vali Güngör Azim Tuna, 100’üncü yıl anma törenlerini kutlamalarını ve çalışmalarını çok önemsediklerini kaydetti.

2015 ile ilgili yapılanmanın oluşturulduğunu kaydeden Vali Güngör Azim Tuna, bunlar içerisinde yürütme kurulunun çok önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Yürütme Kurulunun fonksiyonlarının fazlalığına dikkat çeken Vali Güngör Azim Tuna, projelerin planlanması uygulanması ve bunun takibinin sağlanması gibi önemli fonksiyonları olduğunu ifade etti.

Yeni Kültür ve sanat mekânlarının oluşturulmasına, çevre, ulaşım altyapı çalışmalarına önem verildiğini ifade eden Vali Güngör Azim Tuna, Danışma Kurulunun’da geniş katılımlı olmasına özen gösterdiklerini belirtti.

Hem ulusal hem uluslar arası çapta yapılacak organizasyonların sadece Çanakkale için değil Türkiye için de büyük önem taşıdığını belirten Vali Güngör Azim Tuna, Çanakkale Savaşları sırasında İngiliz bir asker tarafından İngiltere’ye götürülen kaplumbağanın Türkiye’ye geri getirilmesiyle ilgili olarak kendilerinin de harekete geçtiğini ve bunun sembolik bir anlam taşıdığını kaydetti.

Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir