Denizlerimizde (Karadeniz ve Kuzey Ege) Fırtına Bekleniyor!

Denizlerimizde (Karadeniz ve Kuzey Ege) Fırtına Bekleniyor!
15 Ekim 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Ekim Pazartesi günü 10:00 – 23:59 saatleri arasında Fırtına beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan “Denizlerimizde (Karadeniz ve Kuzey Ege) Fırtına Bekleniyor!” başlıklı açıklamada 16 Ekim Pazartesi günü 10:00 – 23:59 saatleri arasında Fırtına beklendiği uyarısında bulunularak, Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 15 Ekim Pazar günü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Batı Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan doğusu güneybatıdan öğle saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinde batısında, akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Kuzey Ege’nin kuzeyinde rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

www.mgm.gov.tr
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir