Marmara ve Kuzey Ege’de Fırtına Bekleniyor!

Marmara ve Kuzey Ege’de Fırtına Bekleniyor!
06 Ekim 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ekim Perşembe – 7 Ekim Cuma günleri arasında Fırtına beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan “Marmara ve Kuzey Ege’de Fırtına Bekleniyor!” başlıklı açıklamada 6 Ekim Perşembe – 7 Ekim Cuma günleri arasında Fırtına beklendiği uyarısında bulunularak, Çatı Uçması, Ağaç veya Direklerin Devrilmesi ve Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 6 Ekim Perşembe günü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Rüzgarın; bugün(Perşembe ) öğleden itibaren Marmara’nın güneyi ve Kuzey Ege’de, gece saatlerinden itibaren Marmara genelinde (Bilecik hariç) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına (40-70km/saat) ve kısa süreli kuvvetli fırtına (70-80 km/saat )şeklinde esmesi bekleniyor. Rüzgarın etkisini yarın(Cuma) öğleden sonra kaybetmesi bekleniyor. Fırtına sebebiyle meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

www.mgm.gov.tr
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir