Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı
22 Eylül 2021

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Eylül Çarşamba – 24 Eylül Cuma günleri arasında Fırtına beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan açıklamada 22 Eylül Çarşamba – 24 Eylül Cuma günleri arasında Fırtına beklendiği uyarısında bulunularak, Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 22 Eylül Çarşamba günü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kuzey Ege’de rüzgarın; bugün (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra kuzeyi ile zamanla genelinde kuzey ve kuzeydoğudan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Güney Ege’de rüzgarın; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Batı Akdeniz’de rüzgarın; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla genelinde etkisini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Cuma günü (24.09.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

www.mgm.gov.tr
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir