Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı
31 Ocak 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1 Şubat Salı – 2 Şubat Çarşamba günleri arasında Fırtına beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan açıklamada 1 Şubat Salı – 2 Şubat Çarşamba günleri arasında Fırtına beklendiği uyarısında bulunularak, Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 31 Ocak Pazartesi günü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kuzey Ege’de rüzgarın yarın(Salı) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, açıklarında güneybatı yönlerden 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
Güney Ege’de rüzgarın yarın(Salı) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, açıklarında güneybatı yönlerden 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

www.mgm.gov.tr
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir